“A palával való munka mesterré tesz”

A tetőfedő cég választása egy mérföldkő a pala bányászata és feldolgozása után. A terméspala fedés egyre divatosabb, ezért szükség van olyan tetőfedő vállalkozásokra melyek igényesek a munkájukra és szeretik a kihívásokat. A Tető Horn Kft az egész ország területen vállal megbízásokat, ehhez keresünk olyan Vállalkozókat, akik szívesen dolgoznának eme nemes anyaggal. Ezzel kapcsolatban, ha bármilyen kérdése van szívesen állunk rendelkezésre.  elérhtőségeink>>

Alkalmazástechnika
Magyarországon egyedül álló Terméspala alkalmazástecnikai kézikönyvet készítettünk, melyből részletesen megismerheti a palafedés szabályait letöltés>>

Szerszámok
A Tető Horn Kft. speciális pala megmunkáló szerszámokat is értékesít, ami nem csak a terméspala munkákhoz, ha nem a szálcement palák kivitelezéséhez is alkalmas.  szerszámok>>

Terméspala a tetőre

Terméspala a falra

Terméspala a kertben

Miért a terméspala?

Tartósság

Ezt a kiváló anyagot a római idők óta használja az ember, kiállta az idő próbáját.

Környezetbarát

A terméspala anyaga az egyszerű gyártási technológia révén kis környezeti hatással bír.

Biztonságos

még a viharos időjárás és a
szélsőséges helyzetekben is.

Hírek, információk

A Tető Horn Kft.

Családi vállalkozásunk 1988-óta van jelen a magyar tetőfedő piacon. A Tető Horn Kft. fő tevékenységi köre a terméspala más néven kőpala forgalmazása és annak kivitelezése. A közel 30 év során egyedülálló tapasztalatokat szereztünk eme nemes anyag megismerésében, ezáltal úttörő szerepünk lett a természetes pala népszerűsítésében hazánkban.
Cégünk a Spanyol terméspala kitermelő vállalat termékeit kínálja, mint a Magyarországi hivatalos viszonteladója, mely világelső a természetes pala bányászatában.
Bár sosem kaptunk támogatást egyik helyről sem – Unió ide vagy oda – mindent a magunk erejéből és szorgalmából értünk el. Valószínű ezért becsüljük meg mindenünket, amink van, beleértve a technikai hátterünket, ügyfeleinket, elért sikereinket. Cégünk a folyamatos fejlődésnek és a terméspala tetőfedés folyamatos képzésének köszönhetően évek óta vezető szerepet tölt be a hazai terméspala piacon.

Ennek számos hazai és nemzetközi referencia a bizonyítéka.
Az évek óta tartó gazdasági vállságra a válaszunk nem több, mint amit 28 éve a vállalkozásunk kezdete óta vallunk, hogy a minőségi munka a minőségi anyagokkal a megrendelőinkkel és partnereinkkel való minél harmonikusabb kapcsolat, hosszútávon a legnagyobb befektetés.

Biztosak vagyunk abban, hogy a fentieknek köszönhetően nyertük el Magyarországon számos emblematikus épület palafedési munkáit. Ilyen pl. a Felcsúti Puskás Ferenc stadion mely hazánk legnagyobb terméspala tetője a maga 13000 m2 felülettel. Az Egri Líceum épülete mely 7000 m2 tetőfelülettel. Az egyik legszebb munkánk a Makovecz Imre által tervezett Hagymatikum amit több mint 6600 m2 terméspala fed.

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjük, adja meg elérhetéségét és elküldjük aktuális árlistánkat.

10 + 3 =

Referenciáink