Cégünk

Családi vállalkozásunk 1988-óta van jelen a magyar tetőfedő piacon.

A Tető Horn Kft. fő tevékenységi köre a terméspala más néven kőpala forgalmazása és annak kivitelezése. A közel 30 év során egyedülálló tapasztalatokat szereztünk eme nemes anyag megismerésében, ezáltal úttörő szerepünk lett a természetes pala népszerűsítésében hazánkban.

Cupa logóCégünk a Spanyol terméspala kitermelő vállalat termékeit kínálja, mint a Magyarországi hivatalos viszonteladója, mely világelső a természetes pala bányászatában.

Bár sosem kaptunk támogatást egyik helyről sem – Unió ide vagy oda – mindent a magunk erejéből és szorgalmából értünk el. Valószínű ezért becsüljük meg mindenünket, amink van, beleértve a technikai hátterünket, ügyfeleinket, elért sikereinket. Cégünk a folyamatos fejlődésnek és a terméspala tetőfedés folyamatos képzésének köszönhetően évek óta vezető szerepet tölt be a hazai terméspala piacon. Ennek számos hazai és nemzetközi referencia a bizonyítéka.

Az évek óta tartó gazdasági vállságra a válaszunk nem több, mint amit 28 éve a vállalkozásunk kezdete óta vallunk, hogy a minőségi munka a minőségi anyagokkal a megrendelőinkkel és partnereinkkel való minél harmonikusabb kapcsolat, hosszútávon a legnagyobb befektetés.

Biztosak vagyunk abban, hogy a fentieknek köszönhetően nyertük el Magyarországon számos emblematikus épület palafedési munkáit. Ilyen pl. a Felcsúti Puskás Ferenc stadion mely hazánk legnagyobb terméspala tetője a maga 13000 m2 felülettel. Az Egri Líceum épülete mely 7000 m2 tetőfelülettel. Az egyik legszebb munkánk a Makovecz Imre által tervezett Hagymatikum amit több mint 6600 m2 terméspala fed.

A Tető Horn Kft. 2016 évben saját beruházásában egy új irodát létesített

Irodánkban Magyarországon egyedálló módon mutatjuk be a terméspala legelterjedtebb formáit.

Nálunk nem csak prospektusból lehet kiválasztani az anyagot, hanem a tetőn és falon felrakva tekintheti meg a terméket.

Megtekinthetőek az élek, vápák kémények stb. kialakítása a könnyebb döntés érdekében.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a „Fürediek napjainkban” című kiadványban helyet kaptunk, mely méltó elismerése eddigi munkánknak.

Rólunk mondták

Polgármesteri köszönet

Aszód város polgármestertől

 

Nívó pályázat

2000 Év Tetője Nívó pályázat | Eger Versenyuszoda

 

Eternit gyakorlati oktatói cím

Eternit örökös gyakorlati oktatói cím. Nyergesújfalu

 

Elismerő oklevél

Elismerő oklevél az iskolában tartott eredményes szakmai képzésért.

Medgyaszay István Szki. | Veszprém