Gyors és egyszerű könnyű tetőfedő rendszer

A READYSLATE® az első előre összeszerelt természetes pala tetőfedő rendszer. A palagyártás világvezetői által kifejlesztett és szabadalmaztatott.

A READYSLATE® modulok 6 kiváló minőségű, kézzel bányászott természetes palából állnak, vízszigetelő bitumenes membránra szerelve. Moduláris felépítése biztosítja a teljes vízszigetelést és a zökkenőmentes integrációt bármely meglévő tetőelemmel, így az egyik legjobb megoldás minden épületburkolathoz, még alacsony hajlásszögű tetőkhöz is.

A READYSLATE® minden tulajdonsága és előnye a piac egyik leginnovatívabb tetőfedő termékévé teszi.

Szabadalmaztatott innováció

Innovatív, egyszerű, hatékony és környezetbarát: ismerje meg a READYSLATE-et, a szabadalmaztatott természetes pala tetőfedő rendszert.

Könnyűsúlyú

A READYSLATE® modulok könnyűek és rugalmasak anélkül, hogy elveszítenék az erőt és az ellenállást. Szabadalmaztatták, és úgy tervezték, hogy megfeleljen az épületek vagy tetőfedések törvényes súlykövetelményeinek.

Könnyen telepíthető

A READYSLATE® modulok magasan képzett munkaerő nélkül is telepíthetők. Tervezőink a barkácsolási megközelítést követték annak érdekében, hogy ne legyen szükség speciális munkaerőre. Ugyanakkor gyorsabb és megbízható alternatíva.

Minőség

A READYSLATE® modulok főként palából, a tetőfedéshez használt legellenállóbb anyagból állnak. Ennek megfelelően egy életen át készen áll. Ennek az elemnek a természetes szépsége nem érhető el mesterséges alternatívákkal.

Növeli a lakás értékét

A READYSLATE® szabadalmaztatott modulok jelentős hozzáadott értéket biztosítanak bármely ingatlan számára. Ez egy jó befektetés, mivel egy jó tető növeli otthona vonzerejét.

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjük, adja meg elérhetéségét és elküldjük aktuális árlistánkat.

8 + 2 =

Hatékony

*A vizsgálatot az ADAPTA SG végezte

Csináld magad megközelítés

Gyorsabb és egyszerűbb természetes pala tetőfedés: 4 lépcsős szerelés, amely nem igényel sem szakképzett munkaerőt, sem speciális gépeket.
1
A READYSLATE® könnyen felszerelhető szögekkel. A beszerelési folyamat leegyszerűsítése érdekében minden egyes palacsempe előfúrva van. A felszerelés után húzza le a védőfóliát.
2

A READYSLATE® moduláris felépítése gyerekjáték a palacsempék lerakását. A modulok igazítása még egyszerűbb; csak fedje le a tartalék területet a vízálló lapon.

3
A READYSLATE® palalapok átfedő vonallal vannak megjelölve, hogy biztosítsák az összes modul könnyű és helyes lerakását.
4

Ismételje meg a modulokat, amelyek könnyen adaptálhatók bármely tetőelemhez, hogy saját vízálló, ellenálló és környezetbarát természetes palatetőt készítsen.

* További információért olvassa el lépésenkénti telepítési útmutatónkat.

Readyslate modulok

A READYSLATE szabadalmaztatott modulok két rétegből állnak

  • Tartóréteg: Vízszigetelő bitumenes öntapadó membrán, amely nem szőtt poliészter filc megerősítésből áll, és SBS módosított bitumen masztixszal van bevonva.
  • Látható réteg: Kiváló minőségű, kézzel bányászott természetes pala 2850 Kg/m3 sűrűséggel. Az egyes csempéket előfúrják, és átfedő hivatkozásokkal jelölik meg a telepítési folyamat egyszerűsítése érdekében.
Panel 2 rétegű felépítés 1300 x 330
Felső réteg 6 x natúr pala 300 x 200
Alsó réteg Vízszigetelő membrán
Természetes pala Tektonikus természetes pala ∅3 mm-es előfúrt lyukak
Súly < 21 kg/m 2 25 kg/doboz

Környezetbarát

Előre összeszerelt natúr pala tetőfedő rendszerként a READYSLATE® megőrzi a természetes pala minden kivételes tulajdonságát, a természet által megalkotott anyag páratlan és verhetetlen tulajdonságokkal.

A természetes építőanyagok használatának számos előnye van, mind rövid, mind hosszú távon. Semmi más mesterséges alternatíva nem hasonlítható össze a palapal, a természet által több mint 500 millió éve formált termékkel.

A READYSLATE® használata más mesterséges tetőfedő anyagok helyett csökkenti a CO 2 kibocsátását a légkörbe, és hatalmas mennyiségű villamos energiát takarít meg.

Tartósság

A természetes pala egy hosszú élettartamú, nagy szilárdságú, időjárás- és tűzálló természetes anyag, amely megőrzi a természetes szépséget, és az idő múlásával változatlan marad mind esztétikai, mind teljesítménybeli szempontból. Ezenkívül ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek és időjárási viszonyoknak.

Ökológia

100%-ban természetes palánk kézzel hasított, és nem használ további vegyszereket. A késztermékekkel ellentétben a természetes palát csak extrakciós és megmunkálási folyamatoknak vetik alá, ami páratlan tartósságával párosulva fenntartható anyaggá teszi, alacsony környezetterheléssel.

Személyiség

Természetes csillogása és páratlan textúrája jellemzi, a natúr pala nemes, elegáns, egyéniséget sugárzó anyag, amely presztízst kölcsönöz a felületeknek, ahol használják. Minden kitermelt természetes pala egyedi, páratlan megjelenést kölcsönöz a projekteknek, amely az idő múlásával sem változik.

Projekt galéria

Íme néhány valós példa arra, hogy mit lehet elérni a Readyslate segítségével.