Budapest ikonikus szállodája időtlen luxust ölel fel egy új CUPA 12 tetővel

Ennek az átalakításnak a középpontjában a tető cseréje áll, amelyet most a CUPA 12 természetes pala tetőfedésünk díszít . Ez a vállalkozás több okból is kulcsfontosságú volt, elsősorban Budapest történelmi belvárosában való elhelyezkedés miatt.

Az építészeti örökség mérföldköveként az épület külső épségének megőrzése volt a legfontosabb.

A projekt azonban nem volt mentes a technikai kihívásoktól. A közel 2700 m 2 -es tetőfedés az épület egyedi, mozgó tetőszerkezete miatt aprólékos odafigyelést igényelt. Megbízható helyi partnerünkkel, a Tető Hornnal való szoros együttműködés elengedhetetlen volt egy személyre szabott megoldás kidolgozásához.

Horn Rolf , a Tető Horn vezérigazgatója elmondta:

Ez a projekt mindenki számára kihívást jelentett, mind logisztikailag, mind a bonyolult kereszteződések és az egymásra épülő szakaszok összehangolása miatt.

CUPA 12 természetes palánk páratlan minőségét a globális piacokon nagyra becsülik, kiváló megjelenéséről és páratlan teljesítményéről híres . Folyamatosan felülmúlja az elvárásokat, és a tetőfedési megoldások kiválóságának mércéjét állítja fel.

Horn Rolf a következőképpen magyarázza el az országa és a természetes pala tetőfedés közötti kapcsolatot:

Hazánkban a természetes pala nem elterjedt tetőfedő anyag, mindenki kiváló terméknek tartja, így különösen egyedi, ha ebből a nemes anyagból műemlék épületet készítenek.

Továbbá a szállodával szemben található tekintélyes Budapest Operaházat is természetes pala felhasználásával újították fel, a Tető Hornnal együttműködve. A területen szerzett több mint 30 éves szakértelmével a Tető Horn megbízható partnernek bizonyult a kivételes tetőfedési megoldások terén.

A budapesti Andrássy útra lépés olyan, mintha egy filmes díszletre lépnénk, ahol minden sarokban egy-egy Wes Anderson filmből vett jelenet tárul elénk. A történelmi épületek varázsa, a fákkal szegélyezett körút eleganciája és a történelem tapintható érzése a nagyszerűség és a kifinomultság korszakába repít.