KAPCSOS FALFEDÉS átszellőztetett homlokzat burkolati rendszerek CUPA terméspalával.

A KAPCSOSFALFEDÉS lehetővé teszi a terméspala homlokzatburkolást horizontális tájolás mellett, mely új lehetőséget nyit a kortárs építészetben.

A KAPCSOSFALFEDÉS homlokzatburkolat könnyű, egyszerűen és gyorsan kivitelezhető, és modern megjelenést kölcsönöz az épületnek. A KAPCSOSFALFEDÉS renszert új építés és felújítás esetén is lehet alkalmazni.

 

Kapcsos Falfedés 40×25

A pala
A KAPCSOSFALFEDÉS falburkolati rendszerben 40×25 cm-es Cupa terméspalát talál. A palák látszó felülete 40×21 cm. A palalapok megmunkálását a Tető Horn Kft. alkalmazástechnikai útmutatója szerint kell végezni!

Átszellőztetés
A szerkezetet átszellőztetni az ellenlécnél kialakított légrésnél lehet, továbbá a palák közti fugahézag további szellőzési lehetőséget biztosít. A beszellőzésnél az első vízszintes tetőléc alsó síkja minimum 50 mm-es távolságra kell hogy legyen az aljzat felső síkjától, továbbá a kiszellőzésnél is biztosítani kell a megfelelő szellőző keresztmetszetet.

Rögzítés
A palalapok a rendszer tartozékaként kapott horganyzott csavarokkal rögzített saválló kampókkal vannak rögzítve az alábbi képen látható módon.

A palák látszó felülete 40×21 cm. Az átfedés minden esetben 4 cm amit a saválló kampók biztosítanak.